Hónap: 2024 június

Lean képzés indul a nyáron!

☀ 📅 Ne hagyja, hogy a nyár humán készségek fejlesztése nélkül teljen el! Ismerje meg a lean gondolkodás alapjait legújabb képzésünkön, amely július 10-én startol!

Élmények és tapasztalatok a Lean képzésről

Örömmel osztjuk meg, hogy Kránitz Éva, vezetőfejlesztési tanácsadó sikeresen elvégezte a BME Ipar 4.0 Technológiai Központ Humán készségek: a Lean gondolkodás alapjai I. és II. felnőttképzés moduljait! Ez a két modul mélyreható betekintést nyújtott Évának a lean szemléletmód alapjaiba és gyakorlatába, amit most már a tanácsadói munkája során is kamatoztatni tud. A képzések során szerzett tudás és tapasztalat új perspektívát nyitott meg számára a vezetőfejlesztés és a hatékony munkafolyamatok terén. Éva a képzés során szerzett …

Rólunk mondták – Humán készségek: a lean gondolkodás alapjai II.

Véget ért a “Humán készségek: A lean gondolkodás alapjai II.” négy alkalmas kurzusunk! Örömünkre szolgált, hogy az első kurzus majd minden résztvevője folytatta velünk a képzést. Köszönjük a részvételt és a visszajelzéseket! Reméljük, hogy a BME Ipar 4.0 Technológiai Központ egyéb workshopjain is találkozunk!